Du verden, sommeren er for lengst unnagjort og her har vi fortsatt sommerinnlegget på bloggen? Det er ikke sånn at vi fremdeles har ferie (gudskjelov) men vi har bare ligget litt på latsiden.

soverom

I august var vi på messe (det må vi gjøre mer) og der fant vi flere fine produsenter. Den jeg vil skrive om nå heter Blaae og de har nydelig sengetøy i lin. De har mange andre fine ting også, men vi har bestilt sengetøy. Det jeg falt for først er at det er lin. Det er noe jordnært og gammelt ved det som jeg liker. Også er det norskt, det er kanskje det aller beste, for vi har mange svenske og danske produsenter men savnet flere norske.

Og hvordan er nå denne prosessen ved å velge seg ut varer? Jeg tar som oftest utgangspunkt i hva jeg liker og av og til spør jeg venner om hjelp. Deretter må vi finne ut hvor mye penger vi har til rådighet og det er dessverre her begrensningen ligger, for vi skulle så gjerne bestilt mye, mye mer. Men vi velger altså det designet vi liker best, deretter hvilke størrelser vi trenger. I denne bestillingen tok jeg utgangspunkt i at vi selger mest til barn – derfor valgte vi «barnefarger» men som samtidig er så fine at de også passer til voksenbruk. Størrelsene er sprinkelseng (80×100), juniorseng (100×140) og voksen (140×200). Et barn bruker jo voksenstørrelse så fort de blir en fire, fem år, i alle fall har mine barn gjort det. Nå håper jeg at det selger bra, både fordi det er så fintog vi har tatt det inn, og fordi jeg så veldig gjerne vil at Blaae skal gjøre det bra!

Jeg må fortelle om den første gangen jeg var på messe – et par måneder før jeg stiftet et AS og fikk meg nettbutikk. Det er en av de mer stressende øyeblikkene i livet mitt og det trenger sitt helt eget innlegg. Haha, jeg skulle ønske jeg hadde det på film.

Her er fargene vi bestilte. Rosa/lin, blå/hvit og grå/hvit