Siden min eldste sønns bursdag i midten av januar har min yngste sønn tenkt på sin egen. Den er heldigvis i morgen. Venner skal komme i bursdag, og så faller de i unåde og er ikke invitert lenger, og sånn går dagene. Man får bruke det pressmidlet man har – eller tror man har.

Og feiringen skal selvfølgelig være med Spiderman. Eller, det er det vi har trodd helt inntil for en måned siden, for da skiftet temaet til Ninjago. Og det er nå jeg høster fra min treghet, jeg har nemlig ventet altfor lenge med å bestille spidermankakepynt, og det er bra for spiderman er helt feil.

Dessverre er jeg så treg at det ble aldri bestilt noe ninjago heller, så nå må jeg lage pynten selv. Det er fem ninjagoer, en sort, rød, hvit, blå og grønn. Hadde enda femåringen hatt vett på å velge en av dem kunne hele kaken vært sånn.

 (Her må jeg legge til at under googlingen mistet jeg motet, troen på egne ferdigheter og all selvtillit. Både som mor og menneske. Reglen er, som alltid ellers, IKKE google)

 Men han vil ha alle og da er planen er å bake en vanlig sjokoladekake og trille figurer av marsipan slik at de likner dette.

Vi får nå se. Heldigvis er min femåringer kul nok til å være fornøyd med det meste. Oppdatering kommer kanskje i morgen.