Vi har vegger i alle rom. Minst fire. Stort sett er disse veggene hvite, bortsett fra ett og annet krumspring. Nå som vi er ferdige skulle jeg ønske jeg klarte å gjøre alle mine svevende tanker om til praksis. For hvor begynner man egentlig når alle rom trenger en personlig  touch? For det er jo sånn, det er ufattelig kjedelig når huset ditt er likt naboens. Jeg vil ha rare ting her og der, ting som mamma sier «…det er ikke min stil». Jeg er ikke så opptatt av at det skal være noen annens stil bortsett fra min.

Her burde jeg strengt tatt hatt noen bilder på lur, men i dette hjemmet roter barna det til i det sekundet jeg slipper stangen på støvsugeren. Jeg gidder ikke rydde den bort en gang, vi tråkker over den mellom kjøkken og stue – og alle synes å mene at det er helt innafor å ha det sånn. Bortsett fra mannen min, men han har gitt opp å kommentere det.

Jeg har funnet en del nettsider jeg kan klikke meg rundt på hver eneste kveld. Jeg blir ikke klokere av det men jeg blir nokså inspirert til å tenke mer på alt jeg burde ha gjort. Denne siden som heter Walls need love fant jeg i går, og den er riktig fiffig. En tapet man klistrer opp og kan ta ned igjen og sette opp et annet sted, det vil være perfekt for meg som misliker ting som ikke kan endres. Hva med denne i enden av gangen vår? (klikk på bildene for å komme til nettsiden) Der la jeg merke til noe teit. Jeg trenger flyttbar tapet? Jeg som i bunn og grunn misliker alt som likner på endring.

Eller hva med denne runde, som et bilde? Hadde den bare vært enda litt større.

Eller hva med dyr på en av de store flatene?

mrperswall fant jeg også mye fint. Jeg er svært glad i støvturkise farger (for eksempel jotuns Soft Mint eller Minty Breeze) og dus pastellrosa er nydelig til denne grønne fargen.

P230901-0

 Eller denne?

P231101-0

Hva med denne?

6690

Også ønsker jeg meg denne toseteren her, lillebroren til treseteren vi allerede har og som virkelig var kjærlighet ved første blikk – denne sofaen tenkte jeg på fra februar 2014 til januar 2015 da vi kjøpte den: Eller kanskje stolen passer bedre inn?

   

Det pussige med denne drømmen av en sofa er at min sønn på straks åtte virkelig hatet den. Han gråt i bilen på veien hjem og mente at det var verdens spinkleste sofa – hvordan han kom på den ideen forstår jeg jo, men han tar jo feil, det er jo linjene og det spinkle som gjør den elegant. Og passe stram med de litt mykere linjene i overkant. Perfekt. Jeg må si jeg liker det aller meste Andreas Engesvik gjør. Nei, nå er det sent  og jeg skal vaske badet. Har utsatt det i fire timer allerede og øynene klapper snart igjen.

Og dere! En ting til. Snart kommer det fine sengetøyet fra Blaae.